Yarasa Büyüsü

Yarasa büyüsü birçok amaca hizmet etse de genelde aşk için yapılan bir büyüdür ve insan duygularına direk etki ettiği için kendisini diğer büyülerden ayırır. Duygu kontrolü olduğu bu büyüde söz konusu olduğu için ve insanların hayatına istemsiz şekilde müdahale edildiği için bu büyü kara büyüler arasındadır.

Yarasa Büyüsünün Yapılışı

Yarasa büyüsünün yapılışı kara büyüler mensubunda ki diğer büyüler ile kıyaslama yapıldığı takdir de kolaydır; bu büyüde yapılışından daha zor olan ise büyüde kullanılan ana malzeme olan yarasayı temin etmektir. Yarasa büyüsünde bir yarasanın kanının dökülmesi gerekir ve kanı döküldükten sonrada bu kan büyüye maruz kalacak kişinin özel herhangi bir materyale sürülebilir. Ölü olan yarasa ise sonraki süreçte gerekli olacaktır ve ölü yarasa büyünün yapıldığı kişinin evinin yakınlarına gömülmelidir. Bunu mutlak suretle kesinlikle bulunulmayacak bir yere saklamak bu süreçte önemli bir ayrıntıdır.

Yarasa Büyüsünün Etkileri

Yarasa büyüsünün etkileri birkaç gün içinde belli olacak kadar etki edecektir. Bu büyünün çok farklı bir özelliğini de sizler ile paylaşalım. Bu büyü yapıldığı takdirde kişi üzerinde ki etkisi kişi ölesiye kadar devam edecektir. Yani bu büyü diğer büyülerden farklı olarak tekrarlanması gerekmeyen bir büyüdür. Etkilerini fiziksel olarak göstermez ve kişinin gönlüne bir anda istenilen isim düşer. Kime aşık olunması istendiyse, her geçen gün o kişiye olan sevgi daha da artacaktır ve bununla beraber sadıklık maksimum seviye de olacaktır.

Yarasa Büyüsü Neden Yapılır?

Yarasa büyüsü, kişiler aşık oldukları kadınları veya erkekleri kendilerini bir ömür bağlamak için tercih edilir. Bunun haricinde insanlar üzerinde kontrol sağlamak adına da bu büyü yapılabilmektedir.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Bağlama Büyüsü
Bu makale Bağlama Büyüsü tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Aşk Büyüsü, Büyüler
Yazdır
Bu sayfaya 518 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

24 Evet
25 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir