Sicim İpi Büyüsü

Sicim ipi büyü dünyasında çok önemli bir yere sahip olan ve geçmişten günümüze önemini hiç yitirmeyen bir malzemedir. Birçok büyüde sicim büyüsü olmazsa olmazdır. Sicim büyüsü yerine kullanılan hiçbir ip büyünün olumlu sonuçlanmasına olanak sağlamaz. Sicim ipi büyüsü de bağlama büyülerinden birisi olmakla beraber nadir de olsa aşk büyüsü olarak da kullanılabilmektedir. Aşk büyüsü olarak pek fazla tercih edilmeme nedeni ise, aşk  büyüsünde kesin sonuç vermemesi ve diğer aşk büyülerine nazaran çok daha az etkili olmasıdır.

Sicim İpi Büyüsü Kesin Sonuç Verir mi?

Sicim ipi büyüsü yukarıda da belirttiğimiz üzere aşk büyüsü olarak yapıldığı takdir de kesin sonuç vermeyecektir. Yalnız bu büyü bağlama büyüsü olarak gerçekleştirildiği takdir de sonuç kesin olacaktır. Bu aşamada büyüyü yapan medyum her kim ise bu büyüyü en doğru şekilde yapmalıdır ki kesin sonuç verebilsin.

Sicim İpi Büyüsünde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sicim ipi büyüsünün bağlama büyülerinden sadece bir tanesi olduğunu söylememize gerek yoktur sanırım. Bu aşamada da bağlama büyüsü hakkında yanlış bilinen bir gerçeği de sizlere aktaralım. Bağlama büyüsü sadece bir insanı büyü yapılan kişiye bağlama işlemi değildir. Aynı zamanda bir kişinin kısmeti, iş hayatı, daha geniş kapsam da rızkını bağlanabilir. Tam da bu nedenden dolayı büyüyü yaptıracak kişi niyetini apaçık söylemelidir. Bir diğer önemli husus ise bu büyünün etkisini geç göstermesidir. Bu nedenden dolayı kişilerin umutsuzluğa kapılmadan sabretmeleri gerekir ve inançlarını har daim diri tutmaları tavsiye edilir. Son olarak büyü işlemi bir günden fazla sürede yapılır ve bu süreçte her günün gecesinde 33 defa büyü yapılacak kişinin anne ve baba ismi tekrar edilmelidir.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Bağlama Büyüsü
Bu makale Bağlama Büyüsü tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Bağlama Büyüsü, Büyüler
Yazdır
Bu sayfaya 512 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

29 Evet
30 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir