Aşk Büyüsü

Aşk her insanın başına hayatta bir kez de olsa gelir. İnsan aşık olduğu zaman sevdiği kişinin de kendisine aşık olmasını ister. Ancak karşısındaki insan tüm uğraşmalarına rağmen kendisine aşık olmuyorsa o zaman aşk büyüsü yaptırmayı deneyebilir. Aşk büyüsü etkili bir büyüdür ve yalnızca uzman medyumlar tarafından yapılması gerekmektedir. Aşk büyüsü yapılan kişi sürekli büyüyü yaptıran kişiyi düşünmeye başlar. Eğer ayrılmışlarsa geri dönerek barışır. Onu görmeden yapamaz, bir an önce ona kavuşmaya çalışır. Ancak onunla görüşünce ve onunla konuşunca rahatlar. Çok çeşitli aşk büyüleri vardır. Aşk büyüsü değişik malzemeler kullanılarak çeşitli yöntemlerle yapılabilir. Ancak dediğimiz gibi sadece uzman bir medyum tarafından uygulanmalıdır. Aksi takdirde hiçbir işe yaramaz hatta olumsuz etkileri de olabilir. Aşk büyüsü yaptırmanın en iyi yöntemlerinden biri kişinin yıldıznamesine baktırmaktır. Bu sayede büyü yapılacak kişiyle büyüyü yaptıran kişinin yıldızlarının birbiriyle uyumlu olup olmadığı ve birlikteliklerinin hayırlı olup olmayacağı anlaşılır.

Aşk Büyüsü Etki Etme Süresi

Aşk büyüsünün etki etme süresi kişinin iradesine göre değişiklik göstermekle birlikte genelde birkaç hafta içinde etkisini göstermektedir.

Aşk Büyüleri

Aşk büyüleri günümüzde en çok merak edilen ve tercih edilen büyüler arasında yer almaktadır. Bunun sebebi ise aşkın çok yoğun bir duygu olması ve kişilerin bu duyguların altından kalkamayarak istedikleri kişiyi kendilerine aşık etmek için aşk büyüsü yaptırmalarıdır. Aşk büyülerini genellikle kendilerinden ayrılan sevgililerinin geri dönmesini isteyenler, ilişkileri bozulan evli çiftler ya da platonik aşk yaşayan kişiler yaptırmak istemektedir. En etkili büyüler arasında yer alan aşk büyüleri kesinlikle uzman medyumlar tarafından yapılmalıdır. Kendi kendinize yapmaya kalkışırsanız ya da usta olmayan bir medyuma yaptırırsanız hiçbir sonuç alamayacağınız gibi işlerin daha da kötüye gitmesine sebep olabilirsiniz. Aşk büyüleri çeşitli malzemeler kullanılarak, farklı yöntemlerle yapılabilir.

Aşk büyüsü yapmadan önce medyum tarafından kişilerin yıldıznamesine bakılmalı ve birbirlerine uygun olup olmadıkları tespit edilmelidir. Zaman zaman üçüncü kişiler tarafından soğutma ya da ayırma büyüsü yaptırılabilmekte, bu yüzden de çiftlerin arası ansızın açılabilmektedir. Medyum, aşk büyüsü yapmadan önce böyle bir büyünün olup olmadığını tespit etmeli, büyü varsa bozduktan sonra aşk büyüsünü yapmalıdır.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Bağlama Büyüsü
Bu makale Bağlama Büyüsü tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Aşk Büyüsü, Büyüler
Yazdır
Bu sayfaya 576 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

26 Evet
22 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir