Bakla Büyüsü

Günümüzde aşk büyüleri en fazla rağbet gören büyüler sıralamasında açık ara birinci sıradadır ve aşk büyüleri arasında da bakla büyüsü önemli bir yere sahip olması ile bilinir. Bakla büyüsü, etkili olduğu kadar diğer aşk büyülerinden farklı olarak sonuç verme ihtimali yüksek olan bir büyüdür.

Bakla Büyüsü Nasıl Yapılır?

Bakla büyüsünün ana malzemesi sizlerin de bildiği gibi bakladır ve bakla sayısının 40 adet olması gerekir. 40 adet bakla medyum tarafından sizden istenilir ve medyuma gittiğiniz de medyum bu 40 baklayı 10’arlı bir şekilde 4 gruba ayırır ve her bir grup için farklı dualar okur. Sonrasında her bir baklayı eline alarak büyü yapılacak kişinin ismini baklanın arkasına yazar. Bu sırada da tılsımlı sözcükler ile sürece devam eder. Bu işlem ile birlikte medyumun yapacağı şeyler de biter ve bundan sonra ki süreçte büyüyü yaptıran kişi, her gece baklaların bir tanesini ateşe atar. Burada önemli bir ayrıntı atlanılmamalıdır; her gece 00:00’dan sonra bu işlemin yapılması gerektiğidir. Her bir bakla ateşe atılırken niyet edilmesi de zaruridir. Niyet “ xxx kişisini çok seviyorum ve o da beni ben gibi sevsin ve bana gelsin” şeklinde yapılmalıdır. Niyet yapılırken medyumun istediği dualar var ise onlarda okunmalıdır.

Bakla Büyüsü Kaç Günde Etkisini Gösterir?

Bakla büyüsü, 40 günlük bir süreçtir ve bu 40 günlük süreç geçtikten sonra büyü yapılan kişide değişiklikler başlar. Tabi bu durumun istisnai durumları da vardır. Büyü yapma aşamasında(40 gün içinde) büyünün etkisine büyü yapılan kişi girebilir. Büyü tuttu ve baklaları artık ateşe atmam gerekmiyor düşüncesine asla kapılmamalısınız. Büyü tutsa bile baklalar bitesiye kadar yani 40 gün kadar bu süreç devam etmelidir.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Bağlama Büyüsü
Bu makale Bağlama Büyüsü tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Uncategorized
Yazdır
Bu sayfaya 586 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

22 Evet
111 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir