Bağlama Büyüsü etkileri

Bağlama Büyüsü Etkileri

 Bağlama büyüsü etkili olduğu kadar tehlikeli olan bir büyü olarak dikkat çeker. Bu büyüyü yapan medyumun profesyonel bir medyum olması bu süreçte en önemli hususlardan biridir. Eğer yanlış yapılır ise sonuçları kötü olabilir. Bu yüzden de iyi bir medyum seçimi oldukça önemli bir konudur.

Bağlama Büyüsü Belirtileri Nelerdir?

 Bağlama büyüsü yapılan kişi de gözle görülür farklılıklar oluşacaktır. Bu farklılar etrafından ki insanlar tarafından anlaşılabilirdir ve bu farklıların başında yalnız kalma isteği gelir. Büyü yapılan kişi kalabalıktan kaçmak ister ve sürekli kendini yalnız kalacağı yerlerde bulur. Bulunduğu ortamda ki diğer insanlar ile iletişimde zorluklar yaşar ve düşünceleri bulanıktır. Kendisine karşı soğukluklar oluşur ve buna bağlı olarak da aynaya çok uzun süre bakamaz. Hatta bazı kişilerde hiç aynaya bakamama belirtisi görüldüğü de gözlemlenmiştir. Ayrıca kişide hayattan bıkkınlık belirtisi de görünecektir. İşinde veya okulunda artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kolay kolay insanlar ile görüşmeyecektir ve görüşse bile bir an önce oradan uzaklaşmak isteyecektir. Bulunduğu ortamda ki insanlarında huzurunu kaçıracak sözler söyleyebilir. Kendini kötü hissettiği bazı dönemlerde yataktan pek kalkmaz ve  abartılı üşengeçlik belirtileri baş gösterir.

Bağlama Büyüsü Yapılan Kişide Görülen Fiziksel Belirtiler

Bağlama büyüsü belirtileri medyumun yaptığı büyüye göre değişiklik gösterse de bazı belirtiler ortaktır. Bunların başında da çene kilitlenmesi gelir. Büyü yapılan kişinin çenesi kilitlenir ve çok zor açılır. Bunun haricinde her bağlama büyüsünde görülebilecek fiziksel belirtiler yoktur. Daha çok belirtiler manevi yönden kendini gösterir. Fiziksel olarak ateş basması gibi belirtilerin de birçok kişide görüldüğü belirlense de bu her bağlama büyüsü yapılan kişide görülmemektedir. Bayılma gibi belirtilerde az da olsa bazı bireylerde kendini gösterir.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Bağlama Büyüsü
Bu makale Bağlama Büyüsü tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Uncategorized
Yazdır
Bu sayfaya 478 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

24 Evet
21 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir